X

Αποσπασμα Συνέντευξης Τύπου για την Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων και Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 2.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment) ανακοίνωσαν τους διακριθέντες των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the EnvironmentEBAE).

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο ΠΑΣΕΠΠΕ ανακοίνωσε και τους διακριθέντες των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον, έναν θεσμό ο οποίος δημιουργήθηκε από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και ολοκληρώθηκε φέτος για δεύτερη φορά.

Στην Συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς επίσης και φορείς και εταιρείες που διακρίθηκαν μέσα από την συμμετοχή τους στα Βραβεία Περιβάλλοντος.

Για την προβολή αποσπάσματος της Συνέντευξης Τύπου από την εκπομπή Briefing­ _ Αction24 πατήστε εδώ