X

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΡΓΟΥ SWFM-QF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΡΓΟΥ SWFM-QF

 

Οι εταίροι του έργου σε συνεργασία με το ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούνε στο τελικό συνέδριο του Ευρωπαϊκού έργου με τίτλο:

«Ανάπτυξη Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων για τους Διαχειριστές Εγκαταστάσεων Στερεών Αποβλήτων» – Towards a European Qualifications Framework for Solid Waste Managers (20SWFM-QF), που υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης Leonardo da Vinci.

Στη διάρκεια του έργου SWFM-QF, προσδιορίστηκαν οι επαγγελματικές δραστηριότητες και τα απαιτούμενα προσόντα, των στελεχών διαχείρισης των σύγχρονων μονάδων διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Τα επαγγελματικά προσόντα που προσδιορίστηκαν αναλύονται σε μαθησιακά αποτελέσματα, τα οποία με τη σειρά τους περιγράφονται στις απαιτούμενες γνώσεις δεξιότητες και ικανότητες. Επιπλέον, προτείνεται πρόγραμμα μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης, τα οποία είναι απαραίτητα για την απόκτηση των προσόντων που προσδιορίζονται.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο συνέδριο και μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο ακόλουθο link:http://www.swfm-qf.eu/conf/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ