X

GREENTECH SYMPOSIUM 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  05 Οκτωβρίου 2021 η ημερίδα του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Περιβάλλοντος στο πλαίσιο του GreenTech Symposium, με θέμα “Environmental economy and sustainable growth. The role of private sector”.

Από αριστερά ο κος Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος, ο κος Αβραμίκος Ηλίας, ο κος Αραβώσης Κωνσταντίνος, ο κος Γκολιόπουλος Κωνσταντίνος, ο κος Τσόγκρης Νίκος

 

Στο panel της συζήτησης συμμετείχαν ο Προέδρος κ. Κωνσταντίνος Γκολιόπουλος και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΕΠΕ κύριοι  Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Αβραμίκος καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας μέλους του ΠΑΣΕΠΠΕ VEN ENGINEERING  κύριος Νίκος Τσόγκρης. Οι ομιλητές,  ανέπτυξαν τις απόψεις τους σε θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική οικονομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και την περιβαλλοντική καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων και Επιστημονικού Υπεύθυνου του GreenTech Symposium, κυρίου Αραβώση Κωνσταντίνου, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν παράλληλα τις προτάσεις τους για την βελτίωση υφιστάμενων διαδικασιών και ενεργοποίησης και συμμετοχής ιδιωτικού τομέα σε ζητήματα προστασίας περιβάλλοντος.

 

Ο ΠΑΣΕΠΠΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους συνέδρους, για την ουσιαστική συνδρομή τους στην επιτυχή πραγματοποίηση ενός ιδιαίτερα εποικοδομητικού διαλόγου καθώς και τους οργανωτές του GreenTech Symposium για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Το GreenTech Symposium, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΣΕΠΠΕ, είναι ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που στοχεύει στη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας όλα τα νέα καινοτόμα προϊόντα των ερευνητών και των νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των Έξυπνων Πόλεων, των Προηγμένων Υλικών, του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας και πραγματοποιήθηκε  στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2021 στον χώρο εκδηλώσεων του παλαιού ελαιουργείου στην Ελευσίνα.

 

Από αριστερά ο κος Γκολιόπουλος Κωνσταντίνος, o κος Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος, ο κος Τσόγκρης Νίκος και ο κος Αβραμίκος Ηλίας.