X

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ECOMONDO 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρηματική Αποστολή στην Ecomondo για τα μέλη του ΠΑΣΕΠΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μελών του ΠΑΣΕΠΠΕ στη μεγαλύτερη έκθεση Κυκλικής Οικονομίας & Ανακύκλωσης,
Ecomondo από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Περισσότεροι από 1500 εκθέτες που ασχολούνται ενεργά με την Κυκλική Οικονομία και την Ανακύκλωση βρέθηκαν φέτος στην Ecomondo, στην 26η χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης, σε ένα εκθεσιακό χώρο 150.000 τ.μ. για τέσσερις εξαιρετικά έντονες ημέρες επιχειρηματικότητας και δικτύωσης.


Δυναμικό παρών στην Ecomondo έδωσε και η ελληνική αποστολή, καθώς αρκετές εταιρείες-μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΣΕΠΠΕ και βρέθηκαν στην Ιταλία.


Παρών ήταν και ο ΠΑΣΕΠΠΕ, καθώς ο Σύνδεσμος, εκπροσωπούμενος από τον Κωνσταντίνο Γκολιόπουλο και τον Ηλία Αβραμίκο, έδωσε δυναμικό παρών με τις εταιρείες-μέλη που ακολούθησαν την ελληνική αποστολή.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΠΠΕ, Κωνσταντίνος Γκολιόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της
Ecomondo, κο Corrado Arturo Peraboni, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Κυκλικής Οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.


Στο περιθώριο της
Ecomondo διεξήχθη και η Γενική Συνέλευση και το εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαχείρισης Αποβλήτων (FEAD), στο οποίο συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΕΠΠΕ, Ηλίας Αβραμίκος, εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο.


Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΠΠΕ