X

Συμμετοχή ΠΑΣΕΠΠΕ στο 3ο Συνέδριο της ΕΔΕΜ με θέμα «Περιβάλλον και Ενέργεια»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΤΕΕ, το 3ο Συνέδριο της   Ένωσης Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών.

Το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στην Κυκλική Οικονομία, την Πρόληψη, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση Αποβλήτων καθώς και στην Εξοικονόμηση και τις Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας.

Χαιρετισμό απευθύναν στο πολυπληθές κοινό που αποτελούνταν από Καθηγητές, Ερευνητές, Επιστήμονες και Μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενέργειας και της Προστασίας του Περιβάλλοντος μεταξύ άλλων οι:  Νάντια Χρυσικοπούλου, Πρόεδρος ΕΔΕΜ, Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος του ΤΕΕ και ο Κ. Αραβώσης, Γεν. Γραμματέας Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος, κος Κωνσταντίνος Γκολιόπουλος, ως προσκεκλημένος ομιλητής του Συνεδρίου,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο που διαδραματίζει ο ΠΑΣΕΠΠΕ εκπροσωπώντας τις περισσότερες από 90 εταιρείες Μέλη του καθώς και σε ζητήματα προστασίας περιβάλλοντος.

Βασική διαπίστωση όλων των ομιλητών ήταν η ολοκληρωμένη προσέγγιση των στρατηγικών και δράσεων σε επίπεδο Κυκλικής Οικονομίας, η συνεργασία τομεακών πολιτικών σε περιβάλλον και ενέργεια καθώς και η επίτευξη στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε δημόσιο και ιδιωτικό επίπεδο.

Το Δελτίο Τύπου του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ