X

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΣΕΠΠΕ & ΕΕΔΣΑ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΠΑΣΕΠΠΕ & ΕΕΔΣΑ

2 0 2 1

 

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στις 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή τελετή Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2021 του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα μέσω της πλατφόρμας Zoom, ενώ τα μέλη και οι φίλοι των δύο φορέων είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε live streaming στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Εκπρόσωποι των Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει, μεταξύ άλλων, περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Κώστας Σκρέκας, η Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, κα Διονυσία Αυγερινοπούλου,  ο τ. Υπουργός αν. ΥΠΕΝ, κος Σωκράτης Φάμελλος, ο τ. Υπουργός ΥΠΕΝ Καθηγητής Ιωάννης Μανιάτης, ο Γ.Γ. Περιβάλλοντος και Υδάτων κος Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κος Εμμανουήλ Γραφάκος.

 

Το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε εδώ