X

Πρόσκληση σε Online συζήτηση για τα πλαστικά μίας χρήσης με θέμα “Μείωση των πλαστικών μίας χρήσης και αλλαγές στην καθημερινότητα“

Πρόσκληση στη δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση της σειράς εκδηλώσεων «Κύκλος συζητήσεων για τα πλαστικά μίας χρήσης» που διοργανώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, την Τετάρτη 5 Μαΐου, στις 6:00 μ.μ.. Η σειρά των διαδικτυακών συζητήσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης», που συνδιοργανώνει το Ίδρυμα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 
Το θέμα της συζήτησης είναι «Μείωση των πλαστικών μίας χρήσης και αλλαγές στην καθημερινότητα», με προσκεκλημένους τον κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την κα. Βασιλική Αδαμίδου, Head of Corporate Communications & Responsibility της Lidl Ελλάς και την κα. Λυδία Πολυχρονοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Matrix Pack. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ιδρύματος.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας Zoom σε αυτό το link https://zoom.us/j/96704717251, πατώντας το λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Εναλλακτικά μπορείτε να την παρακολουθήσετε live μέσω facebook, από τη σελίδα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη.