X

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΣΕΠΠΕ & ΕΕΔΣΑ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ

 

ΠΑΣΕΠΠΕ & ΕΕΔΣΑ

 

2 0 2 2

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:00 πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή τελετή Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2022 του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ τα μέλη και οι φίλοι των δύο φορέων είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε live streaming στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Εκπρόσωποι των Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει, μεταξύ άλλων, περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας.

Ο κος Γιώργος Ηλιόπουλος Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ και ο κος Κωνσταντίνος Γκολιόπουλος Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ, σε κλίμα προώθησης των συνεργασιών, έθεσαν τα ζητήματα που αφορούν στην κυκλική οικονομία - διαχείριση αποβλήτων το νέο έτος 2022 και ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν αλλά και όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και ευχήθηκαν σε μέλη και φίλους ένα υγιές, ανθρώπινο, δημιουργικό και κυκλικό έτος 2022.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ο τ. Υπουργός αν. ΥΠΕΝ κος Σωκράτης Φάμελλος, ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Αρβανιτίδης, ο Γ.Γ. Περιβάλλοντος και Υδάτων κος Πέτρος Βαρελίδης, ο Γ.Γ. Δασών και πρώην Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ & ΠΑΣΕΠΠΕ κος Κωνσταντίνος Αραβώσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων: την Κεντρική Ένωση εκπροσώπησε ο κος
Γ. Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ, τον ΕΟΑΝ εκπροσώπησε ο Δ/νων Σύμβουλος κος Ν. Χιωτάκης και τo Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων εκπροσωπήθηκε από την κα Μαρία Λοϊζίδου, Πρόεδρο ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και Ομότιμη Καθ. ΕΜΠ.

Την εκδήλωση ανέλαβαν να συντονίσουν οι κ.κ. Κώστας Μουστάκας (Γ.Γ. ΕΕΔΣΑ) και Μπάμπης Χαραλαμπίδης (Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ), ενώ έδωσαν επίσης το παρόν τα μέλη Δ.Σ. των δύο φορέων: Ηλίας Αβραμίκος, Μιχάλης Γεράνης, Σπύρος Κουλουμούνδρας, Γεωργία Λιναράκη, Νικόλας Μουσιόπουλος, Έλενα Μπαρογιάννη, Μπάμπης Νικολουδάκης, Βασίλης Παπαζήσης, Νατάσσα Τριανταφυλλίδου, Κωνσταντίνος Ψωμόπουλος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή ψηφιακής βασιλόπιτας και αντί φλουριού οι τυχεροί της βραδιάς που έλαβαν αξιόλογα δώρα αναδείχθηκαν μέσα από ψηφιακή κλήρωση.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ήταν οι εταιρείες ANTIPOLLUTION, ΕΠΤΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ, LEXPARTNERS ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Ν&Κ ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, RAM EUROPE, TEDRA THALIS ES, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, POLYECO S.A., VEN ENGINEERING, WATT.

Τα δώρα της ψηφιακής κλήρωσης ήταν προσφορά των εταιρειών: ANTIPOLLUTION, ENVIROPLAN,
Ν&Κ ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΤΙΤΑΝ, THALIS ES, VEN ENGINEERING.

Οι εκπρόσωποι των Φορέων, ο κος Γιώργος Ηλιόπουλος Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ και ο κος Κωνσταντίνος Γκολιόπουλος Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ, σε ένα ευχάριστο κλίμα προώθησης των συνεργασιών, ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν αλλά και όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και ευχήθηκαν σε μέλη και φίλους ένα υγιές, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2022.

Την τεχνική υποστήριξη της ψηφιακής οργάνωσης ανέλαβε το Water&Waste

 

 

 

Ο Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ, κύριος Γ. Ηλιόπουλος

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ, κύριος Κ. Γκολιόπουλος

Η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, κυρία Δ. Αυγερινοπούλου

Ο τ. Υπουργός αν. ΥΠΕΝ, κύριος Σ. Φάμελλος

ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Αρβανιτίδης

Ο Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κύριος Π. Βαρελίδης

ο Γ.Γ. Δασών και πρώην Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ & ΠΑΣΕΠΠΕ κος Κωνσταντίνος Αραβώσης

Γ. Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ

 

 

 

 

 

 

Ο Δ/νων Σύμβουλος ΕΟΑΝ κος Ν. Χιωτάκης

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων κα Μαρία Λοϊζίδου, Ομότιμη Καθ. ΕΜΠ.

 

Ο Κ. Μουστάκας Γενικός Γραμματέας ΕΕΔΣΑ και συντονιστής της  εκδήλωσης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

       Ο Χ. Χαραλαμπίδης, Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ και συντονιστής της  εκδήλωσης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας