X

Συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. στην έκθεση και στο Ecoforum της ECOTEC 2012


Δελτίο Τύπου

Αθήνα 24 Μαΐου 2012

Συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. στην έκθεση και στο Ecoforum της ECOTEC 2012

 

 

Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμα μια χρόνια η 5η Διεθνής Έκθεση ECOTEC 2012 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens, στην Ανθούσα Αττικής από Πέμπτη15 Μαρτίου έως Κυριακή 18 Μαρτίου.

Η έκθεση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (20ΥΠΕΚΑ) και ο ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. συμμετείχε με περίπτερο..

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση κάλυπταν ολόκληρο το φάσμα των τεχνολογιών περιβάλλοντος. Συστήματα Διαχείρισης Αποβλήτων & Ανακύκλωσης, Εξοικονόμησης  Ενέργειας, Φωτοβολταικά συστήματα, Συστήματα εκμετάλλευσης Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, Τεχνολογίες Νερού κλπ.

Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε η επισκεψημότητα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα σημαντική και στοχευμένη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τον Σύνδεσμο ο οποίος διένειμε στους ενδιαφερόμενους ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δράσεις του Συνδέσμου και τις δραστηριότητες των εταιρειών μελών του.

Κατά την διάρκεια του ECOFORUM το Σάββατο 17 Μαρτίου στον συνεδριακό χώρο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και η προγραμματισμένη από τον ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντική Βιομηχανία και Επιχειρηματικότητα - Πρόσκληση για συζήτηση».

Τον συντονισμό της ημερίδας ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κος Κωνσταντίνος Κρεμαλής ενώ Βασική Εισηγήτρια της ημερίδας ήταν η Κα Μαρία Μανδαράκα, Ομ Καθηγήτρια ΕΜΠ.

Στο πάνελ συμμετείχαν με παρέμβαση ο Κος Ίων Δελίδης, και η Κα Αναστασία Ζαχαράκη ως εκπρόσωποι της εταιρείας ICAP ο Κος Γεώργιος Ηλιόπουλος από την εταιρεία ΕΠΤΑ ΕΠΕ, ο Κος Παναγιώτης Καλογερόπουλος από την εταιρεία ENVITEC A.E., η Κα Εύη Σωτηράκου και ο Κος Γεώργιος Γερμανίδης από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.


Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και επαγγελματιών του χώρου, εκπροσώπους φορέων και φοιτητών.

Για μία ακόμα φορά ο ΠΑΣΕΠΠΕ, με την επιτυχημένη συμμετοχή του στην έκθεση Ecotec 2012, έδωσε το παρόν προάγοντας τις εταιρείες – μέλη του και ενημερώνοντας το κοινό σε θέματα Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. 

 

 

Φωτογραφίες

Παρουσιάσεις Ημερίδας

Δελτίου Τύπου σε μορφή pdf